Hvis du er i Danmark, nyder Skate Art og ønsker at støtte et fedt projekt, skal du tjekke Mzungu!

Vi er for nyligt kommet i kontakt med en Dansk Skateboard Builder, Casper Haugegaard. Casper er vært for et fundraiser art-show i København fra den 1. til den 12. marts 2017 I Galleri Bomhuset. De udstillede brædder er håndlavede med Roarockit teknologi og dekoreret af danske kunstnere.

« MZUNGU » støtteudstilling for skate-aid Kenya. Skate-aid er en NGO der bl.a. tilbyder gratis skateboardundervisning til børn fra slumkvarteret Kangemi i udkanten af Nairobi. Og da der ikke er mulighed for at købe skateboards i området, skal der oprettes en mindre produktion af håndlavede boards, i samarbejde med de lokale skatere. Derfor har Bomhuset samlet 12 kunstnere, der hver har udsmykket et skateboard til udstillingen. Værkerne sælges til 2500kr. stk. og salget går ubeskåret til at skate-aid kan etablere produktionen af håndlavede skateboards i Kangemi-slummen. Udstillingen løber frem til d.12 marts. Åbningstider: Torsdag: 16:00 – 18:00 Fredag: 16:00 – 18:00 Lørdag: 12:00 – 15:00 Læs mere om Skate-aid’s arbejde i Kenya.

Handmade Boards decorated by Danish Artists

 

Så hvis du er i København, så kig forbi og støt projektet!

 

Kommer senere…

Fra 19.03.17-20.09.17, vil Casper arbejde som frivillig skateboard-instruktør for “skate-aid” på børnehjemmet “Shangilia”

Shangilia tilbyder gadebørn et hjem i et børnehjem, en uddannelse og et anstændigt liv. Børnehjemmet ligger I udkanten af Nairobi, i Kangemi slummen. Målet er at genskabe børnenes selvværd gennem akrobatik, musik og sport.

I Kangemi vil Casper oprette en mindre produktion af håndlavede skateboards, lavet med Roarockit teknologi, i samarbejde med de lokale skatere.

Læs mere om Skate-aid’s arbejde i Kenya her

Vi vil også skrive opdateringer på Casper projekt her på vores blog, så stay tuned!

video

Photo credits: Simon Skipper